+45 7020 9079 - Ring til kl. 17:00

Om Nelma

Nelma Ejendomsadministration tilbyder komplet service og drift af ejendomme.

Virksomheden er grundlagt i 2006 og har siden udvidet sine aktiviteter til en række forskellige områder, med relation til ejendomsdrift og ejendomsadministration.

Vore kundes individuelle behov, sikres ved at vi i alle forhold skal være fleksible, tilstede og grundige.

Nelma har opbygget et solidt netværk af alt fra håndværkere til advokater og rådgivere, som vi ofte samarbejder med, og som kan træde til med meget kort varsel.

Hvordan arbejder vi?

Afhængig vores kunders behov samt type af opgave, har vi som mål at levere effektive og værdiskabende løsninger.

For hver kunde udvælges en gruppe af nøglemedarbejdere, således vi altid er tilstede når vores kunder måtte have behov for det.

I det daglige varetages al administration med professionelle IT-løsninger.

Referencer

Af vores referencer kan nævnes:

Advokatfirmaet Accura, Q8 Danmark, Ejendomsselskabet MSJ, Copenhagen Business School, Housing Company Bernstorffsvej, Weber – Saint Gorbain, Lyngbyvejskvarteret, AB. Haraldsgården med flere.

Vi er er friskt og engageret team af medarbejdere der løser alle opgaver omhyggeligt og alle medarbejdere arbejder under ordnede forhold.

Foruden vores stabile servicemedarbejdere, råder vi over en låsesmed, tømrer, murer, glarmester. Desuden har vi flere medarbejdere fra Skovskolen i Nordsjælland, der indgår i vores grønne team om sommeren, til pleje og vedligeholdelse af alle vores gartneriske sæsonopgaver.