+45 7020 9079 - Ring til kl. 17:00

Ejendomsadministration

Nelma tilbyder komplet administration, hvor grundlaget i det daglige er at sikre stabile opkrævninger, ajourført bogføring og naturligvis varetage de interesser der måtte være, uafhængigt af om det er en Andelsboligforening eller en Ejerforening.

Certificerede medarbejdere

Alle vores medarbejdere er certificerede og har en længere erfaring inden for ejendomssservice og rengøring.

R

Ansvarlig og forsikret drift

Vi sørger for at der altid leveres et godt stykke arbejde og at du som kunde altid er tilfreds med resultatet.

}

Døgnservice

Vi har døgnservice, hvilket betyder at du kan komme i kontakt med os 24 timer, 7 dage om ugen.

Vi kan stå for assistance i forbindelse med el- og varmeregnskab hvis det ønskes, ligesom løbende juridisk rådgivning samt deltagelse i Generalforsamlinger er en naturlig del af vores engagement.

Såfremt der er korrespondance der skal varetages, hvad enten det er mellem myndigheder eller håndværkere, er det også en del af vores kompetencer. Ydermere tilbydes en komplet aftale om ejendomsservice til ejer- og andelsforeninger.

Nelma Ejendomsadministration har associerede advokater, som med kort varsel, kan yde professionel rådgivning hvad enten det drejer sig om byggesager, ansættelseskontrakter til medarbejdere/viceværter og lignende.

Særligt omkring de økonomiske områder, der rækker ud over den daglige bogføring, kan vores tilknyttede revisorer, ligeledes hurtigt og fleksibelt levere den rette rådgivning.

Relevant information deles med jer online, således at man opnår så stor en vidensdeling som muligt.